Суп з пивом по-датському

Суп с пивом по-датски

Для приготування: Світле 700 мл, 250 мл води, 250 гр хліба, 15 гр цукру, 200 гр вершків, терта цедра половини лимона.

Нарізати шматки хліба, змочити їх у суміші води і 350 мл пива. Залишити настоятися на 3−4 години, потім варити протягом 20 хвилин потім додати залишився пиво, і терту цедру лимона. Кип'ятити 5−6 хвилин, потім додати .

Поделиться с друзьями

Схожие записи

  1. Суп з соусом песто
    Вторник, августа 27, 2013  
  2. Цибулевий суп в горщику
    Вторник, августа 27, 2013  
  3. Щи пісні
    Вторник, августа 27, 2013  
  4. Щи боярські
    Вторник, августа 27, 2013  

Leave a Reply

Это не спам.(обязательно)

Спонсоры

Сборник кулинарных рецептов. Кулинарные рецепты на любой вкус. Начиная от простого приготовления яичницы и заканчивая приготовлениям разного рода рагу.

Архив
Друзья на Facebook
Поддержи сайт :)
Если Вам понравился сайт? Внесите пожалуйста вклад в его развитие.
ВебМаниR684716277803
U419829262551
Поддержи сайт :)
ЯндексЯндекс. ДеньгиХочу такую же кнопку
Спонсоры