Щи пісні

Щи постные

Щи постные

Для приготування: 600 г квашеної капусти, 6 сухих білих грибів, 1 столова ложка гречаної крупи, 2 цибулини, 1 картоплина, 1 , 1 ріпа або бруква, , , 3 лаврових листа, 4 зубчики часнику, 8 горошин чорного перцю , 2 ст.ложки соняшникової олії.

У глиняний горщик покласти квашену капусту, залити 0,5 л окропу і поставити духовку на 30 хв. Дрібно нарізати цибулю. Потім відвар злити в окремий посуд, капусту посолити, перемішати з нарізаною цибулею, додати рослинне і в емальованому мисці дерев'яною ложкою розтирати так, щоб повністю втерти олію. Потім додати відваром і продовжувати варити на плиті.
Підготувати один літр грибного бульйону, додати бульйон до капусти, покласти в нього гречану крупу, і продовжувати варити до готовності капусти.

Поделиться с друзьями

Схожие записи

  1. Суп з соусом песто
    Вторник, августа 27, 2013  
  2. Цибулевий суп в горщику
    Вторник, августа 27, 2013  
  3. Суп з пивом по-датському
    Вторник, августа 27, 2013  
  4. Щи боярські
    Вторник, августа 27, 2013  

Leave a Reply

Это не спам.(обязательно)

Спонсоры

Сборник кулинарных рецептов. Кулинарные рецепты на любой вкус. Начиная от простого приготовления яичницы и заканчивая приготовлениям разного рода рагу.

Архив
Друзья на Facebook
Поддержи сайт :)
Если Вам понравился сайт? Внесите пожалуйста вклад в его развитие.
ВебМаниR684716277803
U419829262551
Поддержи сайт :)
ЯндексЯндекс. ДеньгиХочу такую же кнопку
Спонсоры