Щи боярські

Щи боярские

Щи боярские

Для приготування: 1 кг яловичини (без кісток); 2 ст. л. сушених білих грибів; 500 г квашеної капусти; 1 цибулина, 100 г томатної пасти; 1 упаковка листкового дріжджового тіста, 1 яйце, рослинне масло для смаження; , , чорний перець горошком, лавровий лист, , за смаком.

2 л холодної води залити яловичину і поставити на вогонь. Після того як вода закипить, зняти піну і варити ще м'ясо близько години. Посолити за 15 хв. до закінчення варіння, додати горошини чорного перцю і лаврового листя. Вимити сушені і залити їх 2 склянками холодної води, вимочувати 40 хв. Потім настій процідити і в цьому настої зварити до готовності. Квашену капусту залити грибним відваром, додати томатну пасту, цукор і тушкувати під кришкою 40 хв. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити до золотистого кольору в рослинній олії. Відварену яловичину нарізати скибочками. Тушковану капусту, обсмажену цибулю, відварені і скибочки яловичини покласти в каструлю, залити процідженим м'ясним бульйоном попередньо вийнявши лавровий лист і нагріти все це до кипіння. Потім суп розлити в порційні глиняні горщики. Накрити круглими кришечками з листкового тіста горщики, змастити їх яєчним жовтком і поставити в духовку, розігріту до 150−180С на 20 хв. Блюдо потрібно подавати зі сметаною і зеленню.

Поделиться с друзьями

Схожие записи

  1. Суп з соусом песто
    Вторник, августа 27, 2013  
  2. Цибулевий суп в горщику
    Вторник, августа 27, 2013  
  3. Щи пісні
    Вторник, августа 27, 2013  
  4. Суп з пивом по-датському
    Вторник, августа 27, 2013  

Leave a Reply

Это не спам.(обязательно)

Спонсоры

Сборник кулинарных рецептов. Кулинарные рецепты на любой вкус. Начиная от простого приготовления яичницы и заканчивая приготовлениям разного рода рагу.

Архив
Друзья на Facebook
Поддержи сайт :)
Если Вам понравился сайт? Внесите пожалуйста вклад в его развитие.
ВебМаниR684716277803
U419829262551
Поддержи сайт :)
ЯндексЯндекс. ДеньгиХочу такую же кнопку
Спонсоры