Корж селянський

Корж крестьянский

Корж крестьянский

Для приготування:
1 склянка кефіру,
1 ч. л. без гірки харчової соди,
0,5 ч. л. солі,
1 куряче яйце,
2,5 склянки борошна,
рослинне масло для смаження.

Спосіб приготування:
У кефір додаємо харчову соду, солимо за смаком, додаємо яйце, розмішуємо і залишаємо на пару хвилин, поки не з'явиться піна.

Додаємо борошно, щоб вийшло м'яке тісто (м'якше, ніж на пельмені). Чим м'якше тісто, тим пишніше коржі.

Тісто ділимо на три частини. Формуємо качалкою або руками 3 кружечки товщиною близько 0,5−0,7 см.

Їх можна наколоти виделкою, щоб тісто сильно не піднімалося. Сковороду з рослинним маслом нагріти. Рослинна олія для смаження повинно покривати сковороду тонким шаром. Вогонь зменшити (трохи менше середнього) і смажити в олії з обох боків по 2 хвилини до зарумяніванія (або під кришкою на маленькому вогні по 3 хвилини).

Поделиться с друзьями

Схожие записи

  1. Тефтелі з капусти
    Вторник, августа 27, 2013  
  2. Запечені помідори з сиром
    Вторник, августа 27, 2013  
  3. Баклажанова закуска
    Вторник, августа 27, 2013  
  4. Дачний салат
    Вторник, августа 27, 2013  
  5. Корисні властивості капусти кольрабі
    Вторник, августа 27, 2013  

Leave a Reply

Это не спам.(обязательно)

Спонсоры

Сборник кулинарных рецептов. Кулинарные рецепты на любой вкус. Начиная от простого приготовления яичницы и заканчивая приготовлениям разного рода рагу.

Архив
Друзья на Facebook
Поддержи сайт :)
Если Вам понравился сайт? Внесите пожалуйста вклад в его развитие.
ВебМаниR684716277803
U419829262551
Поддержи сайт :)
ЯндексЯндекс. ДеньгиХочу такую же кнопку
Спонсоры