Баклажанова закуска

Баклажановая закуска

Баклажановая закуска

Для приготування:
1 ,
1 яйце,
100 г панірувальних сухарів,
250 г сиру «Пармезан»,
2 ,
базилік,
сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:
Баклажан вимийте і наріжте кільцями товщиною близько 0,5 см. Дайте нарізаним баклажани полежати в підсоленій воді 20 хвилин, щоб вийшла гіркота.

Приготуємо панірувальну суміш для баклажанів. У ємності змішайте панірувальні сухарі, сіль, перець і потертий на дрібній тертці сир (на паніровці у нас піде 100 г сиру).

Баклажани умочіть спочатку в збитому яйці, потім у панірувальних суміші з обох сторін.
Викладіть на розігріту сковороду, политу маслом. Обсмажте з обох сторін.
Помідори наріжте тонкими кільцями, сир потріть на дрібній тертці.
Обсмажені шматочки баклажана накрийте шаром тертого сиру, скибочкою помідора і листочками базиліку.
Закуска може складатися з 1 скибочки баклажана, а може бути маленькою башточкою складається з 2−3 скибочок баклажана — вам вирішувати.

Викладіть перешаровані баклажани на деко для запікання змащений маслом і запікайте в духовці при 190 градусах, поки сир добре не розплавиться.

Поделиться с друзьями

Схожие записи

  1. Тефтелі з капусти
    Вторник, августа 27, 2013  
  2. Запечені помідори з сиром
    Вторник, августа 27, 2013  
  3. Корж селянський
    Вторник, августа 27, 2013  
  4. Дачний салат
    Вторник, августа 27, 2013  
  5. Корисні властивості капусти кольрабі
    Вторник, августа 27, 2013  

Leave a Reply

Это не спам.(обязательно)

Спонсоры

Сборник кулинарных рецептов. Кулинарные рецепты на любой вкус. Начиная от простого приготовления яичницы и заканчивая приготовлениям разного рода рагу.

Архив
Друзья на Facebook
Поддержи сайт :)
Если Вам понравился сайт? Внесите пожалуйста вклад в его развитие.
ВебМаниR684716277803
U419829262551
Поддержи сайт :)
ЯндексЯндекс. ДеньгиХочу такую же кнопку
Спонсоры